شرکت فنی و مهندسی بامداد نیرو

نیروگاه خورشیدی

طراحی نیروگاه خورشیدی

سیستم های فتوولتاییک به دو بخش متصل به شبکه و جدا از شبکه تقسیم بندی می شوند که ما در این بخش به طراحی نیروگاه خورشیدی متصل به شبکه می پردازیم:

اجزای نیروگاه خورشیدی متصل به شبکه عبارتند از:

  1. پنل خورشیدی
  2. اینورتر خورشیدی متصل به شبکه
  3. استراکچر گالوانیزه گرم
  4. تابلو برق و تجهیزات حفاظتی
  5. لوازم اندازه گیری (کنتور)

در ابتدای کار می بایستی ظرفیت نیروگاه خورشیدی متناسب با انشعاب برق و قرارداد خرید تضمینی و فضای مورد نیاز برآورد شود  که جهت تعیین فضای مورد نیاز و سایه اندازی های نیروگاه خورشیدی از نرم افزار PVSyst استفاده می گردد

برابر با مقررات جدید ساتبا ظرفیت احداث نیروگاه خورشیدی می تواند تا دو برابر ظرفیت انشعاب برق مجموعه ای که نیروگاه در آنجا نصب می گردد میباشد.
بعد از بررسی مشخصات بالا و طراحی PVSyst  می توان قرارداد خرید نضمینی با شرکت توزیع برق منعقد کرد. تا این بخش هیچ هزینه ای کارفرما یا شخص متقاضی نیروگاه خورشیدی نیاز نیست انجام دهد و کاملا رایگان قابل انجام می باشد.
بعد از انعقاد قرارداد خرید تضمینی برق نیروگاه خورشیدی شخص متقاضی می بایستی با پیمانکار مجاز احداث نیروگاه خورشیدی قرادادی منعقد کند که کار طراحی و اجرای نیروگاه خورشیدی برعهده پیمانکار نیروگاه خورشیدی می باشد.
طراحی نیروگاه خورشیدی بر اساس تعداد پنل خورشیدی، تعداد MPPT اینورتر، تعداد اینورتر طراحی می گردد به صورتی که ولتاژ ورودی اینورتر از حد ماکزیمم ولتاز در سرد ترین روز سال بیشتر نشود و در گرمترین روز سال کاهش ولتاژ ورودی به اینورتر باعث خاموش شدن اینورتر نشود و ترجیحا در محدوده MPPT اینورتر کار کند.